Tuomaksen euroviisublogi: Fanin tärpit euroviisuviikkoon

Lähde: kuvitus Hanna Karlzonin kirjasta Kesäyö ja väritys Janika

Ensi viikolla koittaa allekirjoittaneen kovasti odottama ikään kuin kevään huipennus – nimittäin Euroviisut 2023! Monessa Euroopan maassa ja Australiassa on monta viikkoa valmistauduttu tulevaan koitokseen. Esityksiä on hiottu ja harjoiteltu jo ennen kisapaikalle pääsyä – myöhemmin sitten euroviisulavalla Liverpoolissa. Nähtäväksi jää, minkä maan esitys juhlii voittoisana toukokuun 13:nnen ja 14:nnen välisenä yönä.

Tässä blogitekstissä en pureudu eri kilpailukappaleiden mahdollisuuksiin, vaan tarjoan Klubitalon kävijöille tärppejä euroviisuviikkoon.

Jos olet vasta aloitteleva euroviisufani, niin kannattaa tietysti aloittaa semifinaalien ja finaalin katsomisesta. Mikäli et jaksa valvoa, niin lähetykset näkee kätevästi jälkikäteen muun muassa Yle Areenasta. Lähetyksiä katsellessa voit halutessasi vaikka arvostella esitykset haluamallasi tavalla tai ainoastaan nauttia musiikin ilotulituksesta. Euroviisut tarjoavat lähes varmasti jokaiselle jotakin.
Jos haluat olla euroviisuviikolla enemmänkin mukana, niin kannattaa seurata eri euroviisusivustoja. Uutisten, veikkauksien ja muiden oheistapahtumien mainostamisen lisäksi sivustot tarjoavat esimerkiksi kilpailukappaleiden erilaisia versiointeja.
Itse kannustan järjestämään myös kisakatsomoita. Virittäydy siis euroviisutunnelmaan sopivilla virvokkeilla, kutsu ystävät luoksesi ja katso lähetyksiä sopivan mainiolla fiiliksellä.

Porissa ei muuten valitettavasti mielestäni ole mitään virallista euroviisumeininkiä. Käärijä on kuitenkin kiinnitetty esiintymään elokuussa Minisperessä.

Ota siis euroviisuilu rentoutumisen kannalta ja vietä oikein valloittava viikko. Parin viikon päästä tiedetään jo, minne Euroviisut suuntaavat ensi vuonna.

Klubitalo Sarastuksen jäsenet

Tämän tunnuksen takaa kirjoittavat Porin Klubitalo Sarastuksen jäsenet.

Vastaa

Your email address will not be published.