Artistiesittely: Mike Overhouse – Porilainen Gangsta Rap  -tuottaja

Räp-tuottaja Mike Overhouse poseeraa kohti kameraa. Hänellä on tuima ilme kasvoillaan ja päässään aurinkolasit.

Tässä blogikirjoituksessa esittelen Porilaisen Gangsta Rap -tuottajan nimeltä Mike Overhouse. Hän on 30-vuotias entinen Turkulainen, nykyään Porin oma poika. Ystävä, joka tuntee gangsta rapin kuin omat taskunsa.

Tehdessäni tätä kirjoitusta silmiini ponnahti Mike Overhousen ponnekkaat ja katu-uskottavat poseeraukset Audiomack-sivustolla. Jo aavistuksen saittia katsomalla saa käsityksen, että kyseessä ei ole mitään perushöttöä vaan musiikkia tehdään oikealla asenteella. Genre muistuttaa Westcoast Gangsta Rappia sekoitettuna konesoundiin. Biitit menevä mielen syövereihin ja ovat looppavia sekä rytmikkäitä. Kaikissa biiseissä toistuu hyvä idea; yksinkertaista ja hiottua timanttia! Tässäpä olisi hyviä biittejä sanoitusten pohjaksi.

Munkkipossun biisipoiminnat

Back To Westcoast – Gangsta-meininki

Viimeisimmässä Mike Overhousen Back to Westcoast Hip Hop Beat -biisissä meininki on reteää ja massiivista. Soundia vingutetaan ja pauhataan koko trackin ajan. Siinä on jotain pahaenteistä, mutta samalla mielenkiintoista. Rummut naksahtelevat mukavasti ja biitissä on groovia. Yksinkertaista, mutta totta!

Lights Of The Big City – Hämärän rajamailla

Miken Audiomack-sivustolla kuunnelluin biisi Lights Of The Big City on edellä esiteltyä kappaletta koneellisempaa, utuista ja futuristista mielenmaisemaa, joka saa aivot kiihkeään tilaan. Rytmi on aavemaista, harvaa ja hyvin toteutettua kuten Back to Westcoastissa. Lights Of The Big City on tosin verrokkiansa mystisempää, joka oli lähempänä Hip Hoppia.

Morning Final Sample Hiphop Beat – Mielenrauhaa

Oma suosikkikappaleeni on Morning Final Sample Hiphop Beat, jossa kitara loistaa revityksellään. Biisi on paljon orgaanisempi kuin muu Mike Overhousen tuotanto. Kappaleessa on paljon monimuotoisuutta sekä rento meininki; se on lähes eeppinen! Rummut ovat jälleen onnistuneet ja kehitystä on nähtävissä tässä biisissä. Morning Final Sample Hiphop Beat kuuluu ehdottomasti suosikkeihini.

Lopuksi

Eli rakkaat lukijani. Mike Overhouse tekee musiikkia jota ei mainosteta eikä soiteta väkisin radiosta. Jos haluatte laajentaa musikaalista tajuntaasi ja tukea aloittelevaa artistia, suosittelen että tutustutte hänen tuotantoansa. Lupauksena on tuhti annos Hip Hoppia! Munkkipossu kiittää ja kuittaa.

Klubitalo Sarastuksen jäsenet

Tämän tunnuksen takaa kirjoittavat Porin Klubitalo Sarastuksen jäsenet.

Vastaa

Your email address will not be published.