Miksi kannattaa juoda vettä?

/

Tänään Klubitalo Sarastuksen tiloihin ilmestyivät värikkäät muistutukset juoda päivän aikana vettä. Veden juomisella on monia positiivisia vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Sarastukselle voi ottaa mukaan oman vesipullon, mitä on helppo täyttää hanasta päivän aikana. Oma vesipullo työpisteellä on myös kätevä muistutus itselle ottaa välillä hörppyä. Muistathan sulkea aina korkin juotuasi! Klubilais-tovereita voi myös ystävällisesti pyytää muistuttamaan itseään veden juomisesta.

Veden juomisen hyödyllisistä vaikutuksista löytää runsaasti tietoa googlaamalla. Tähän artikkeliin olen käyttänyt apuna ja lähteenä tätä sivustoa https://www.edensprings.fi/blog/miksi-vesi-niin-tarkeaa ja suosittelenkin lämpimästi tutustumaan tähän sivuun.

Allekirjoittanut on itse opetellut viimevuosina juomaan vettä säännöllisesti pitkin päivää ja olenkin havainnut omakohtaisesti miten tärkeätä veden juominen on omalle hyvinvoinnilleni. Varsinkin päivinä milloin veden juoti syystä tai toisesta jää vähälle tai unohtuu lähes kokonaan, tunnen koko kehossani nesteen puutteen vaikutuksia.

Nostakaamme siis lasillinen puhdasta suomalaista kraanavettä huulillemme ja nauttikaamme sen hyvistä vaikutuksista! Kippis!

Janika

Klubitalo Sarastuksen jäsenet

Tämän tunnuksen takaa kirjoittavat Porin Klubitalo Sarastuksen jäsenet.

Vastaa

Your email address will not be published.