ÄSSIEN VALMENNUS 2023 – 24

/
Lähde assat.com

Ässien kauden 2023 – 2024 valmennusryhmän muodostavat päävalmentaja Jere Härkälä, valmentajat Timo Turunen ja Hermanni Vidman, kehitysvalmentaja Hannes Hyvönen sekä maalivahtivalmentaja / joukkueenjohtaja Jaakko Rosendahl.

Hermanni Vidman saapuu Ässiin yksivuotisella sopimuksella TuTon päävalmentajan paikalta, jossa hän toimi 1,5 kauden ajan. Tätä ennen Vidman toimi pitkään TPS:n juniorijoukkueiden päävalmentajana. Vuonna 2021 hänet valittiin U20 SM-sarjan vuoden valmentajaksi.

Hannes Hyvönen saapuu Ässien organisaatioon kehitysvalmentajan tehtäviin. Sopimus on mallia 1+2 seuran optiolla.

Tällä kaudella Hyvönen toimi Mestisseura Peliittojen päävalmentajana sekä Suomen U16 maajoukkueen valmennusryhmässä. Mittavalla pelaajaurallaan Hyvönen mm. voitti kolme Suomen mestaruutta, KHL-mestaruuden sekä pelasi 42 NHL-ottelua ja kahdet MM-kisat.

VALMENNUSRYHMÄ 2023 – 2024

Jere Härkälä – päävalmentaja
Timo Turunen – valmentaja
Hermanni Vidman – valmentaja
Hannes Hyvönen – kehitysvalmentaja
Jaakko Rosendahl – maalivahtivalmentaja / joukkueenjohtaja

Klubitalo Sarastuksen jäsenet

Tämän tunnuksen takaa kirjoittavat Porin Klubitalo Sarastuksen jäsenet.

Vastaa

Your email address will not be published.