Klubitalon merkitys minulle

Aloin käymään klubitalolla vuonna 2004. Kuntouduin niin hyvin, että lähdin opiskelemaan vuonna 2009. Valmistuin vuonna 2012 merkonomiksi, mutta niitä töitä en ole tehnyt lainkaan, vaan ajauduin tekemään tutkimushaastatteluja puhelimitse. Näitä töitä tein kolme vuotta, kunnes elämä potki päähän ja tulin takaisin Klubitalolle.

Klubitalolla on mielekästä tekemistä ja täällä saa tehdä monia erilaisia työtehtäviä. Tällä hetkellä olen kiinnostunut viestinnästä ja olenkin nyt viestintäyksikön vakiokävijä. Käyn tässä yksikössä kahtena päivänä viikossa.

Klubitalo tarjoaa minulle rytmiä arkeen ja saan tutustua erilaisiin ihmisiin. Uskon, että vielä joskus voisin palata opiskelemaan. Se mitä lähtisin opiskelemaan, on vähän hämärän peitossa, mutta uskon että klubitalon avulla tämäkin asia selviää. Tähän varmasti auttaa kuntoutussuunnitelma, minkä tein työntekijän kanssa.

Olen mukana Suomen Klubitalot ry:n hallituksessa ja sitä kautta pystyn kehittämään klubitalojen toimintaa Suomessa. Tätä pidän erittäin tärkeänä, sillä mielestäni klubitalo toiminta auttaa mielenterveyskuntoutujia palaamaan joko takaisin työelämään tai/ja opiskelujen pariin. Tämän olen itse saanut kokea.

Klubitalo on tarjonnut minulle siis monipuolista apua niin menneisyydessä kuin tässä hetkessä ja uskon, että klubitalo auttaa minua myös tulevaisuuden suunnittelussa.

Kirjoittanut, Sanna

Klubitalo Sarastuksen jäsenet

Tämän tunnuksen takaa kirjoittavat Porin Klubitalo Sarastuksen jäsenet.

Vastaa

Your email address will not be published.