Tuomas esittäytyy

Moikka! Olen Tuomas ja aloitin Porin Klubitalo Sarastuksella kuntouttavassa työtoiminnassa keskiviikkona 14. syyskuuta.

Päiväni siis kuluvat maanantaisin Otavankadulla Utu-hankkeen (Uusi tulevaisuus) ja tiistaisin ja keskiviikkoisin Klubitalon puitteissa. Lopun viikosta olen vapaalla. Silloin tykkään kaikista eniten kirjoittaa vapaa-ajan projekteja, kuunnella musiikkia ja nähdä ystäviä, mikäli aikaa ja jaksamista riittää.

Musiikki onkin ollut koko elämäni ajan suuren suuri intohimo. Olen seurannut Euroviisuja vuodesta 2002 lähtien ja se maailma on vienyt mennessään. Olen käynyt paikan päällä monta kertaa ja kokenut niin monesti sen mielettömän tunnelman, minkä liveshow fanille antaa. Sitä ei oikein pysty sanoin selittämään, vaan se pitää itse kokea.

Näin monien vuosienkin jälkeen voin vaan ihmetellä, miten Euroviisut tuovat elämääni yhä uutta sisältöä. Välissä on ollut innostumisia musiikkigenreistä kuten electro swingistä ja K-popista, mutta kummastakaan ei ole ollut elämänikäiseen kulutukseen. Toki kuuntelen genrejä edelleen. Euroviisumaailma vaan on vienyt kovemmin mennessään, vaikka hiljaisempiakin kausia on ollut.

Musiikin kanssa yhdistän yleensä ystävät, joita on tullut 29-vuotisen elämän aikana kerrytettyä melko monta. Olemme yleensä sosiaalisen median kautta yhteydessä, kun moni asuu muualla Suomessa. Poristakin toki löytyy ystäviä ja heitä näen sitten hieman useammin livenä.

Kirjoittamisen olen havainnut vasta lähiaikoina yhdeksi harrastuksekseni. Olen itseoppinut kirjoittaja eivätkä äidinkielen opinnot koulussa ole olleet koskaan suurempi intohimoni. Googlesta olen yleensä hakenut tietoa, miten joku sana kirjoitetaan oikein.

Pääsin kirjoitustaidon kehittämisessä alkuun, kun aloitin somevastaavana työkokeilussa Porin Sininauhan Digiverstaalla syksyllä 2020. Siitä lähtien olen kehittänyt omaa osaamistani kirjoittamisen saralla, myös vapaa-ajalla. Nautin siitä, että pääsee oikolukemaan omaa tekstiä, korjaamaan siitä kaikenlaisia asetteluja ja virheitä ja toteamaan lopulta, että valmista tuli.

Klubitalolla tavoitteeni ovat varmaan aika lailla erilaisiin työtehtäviin painottuvia. Haluan kokeilla kaikenlaisia erilaisia viestinnän hommia turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Lisäksi haluan ylläpitää kirjoitustaitoani, ettei se ruostu.

Alun perusteella olenkin huomannut, miten huippua tänne Klubitalolle on ollut päästä kuntouttavaan työtoimintaan. Täällä on todella mukavaa henkilökuntaa. Lisäksi on annettu hyvin tilaa omillekin näkemyksille eri työtehtävissä.

Jatkan mielenkiinnolla syksyä Klubitalon seinien sisällä ja katsotaan, mihin suuntaan tämä kaikki allekirjoittaneen vielä viekään.

Klubitalo Sarastuksen jäsenet

Tämän tunnuksen takaa kirjoittavat Porin Klubitalo Sarastuksen jäsenet.

Vastaa

Your email address will not be published.