25 Artstyles

(Seuraa Instassa @yeli_paperface)

Moikka! Mä oon Susse, tai netissä paremmin tunnettuna, Shu.

Tahdon jakaa kokemukseni 25 Piirrustustyyliä -projektista.

Innostus tähän työhön lähti digitaalisten taiteilijoiden vanhasta haasteesta, ’’One Artist, Ten Artstyles’’, jonka ideana on imitoida tunnettujen animaattoreiden, kuvittajien tai ihan omien kavereiden piirrustustyylejä. Tämä haaste oli erittäin suosittu, etenkin Tumblr –sivulla. Monet taideinnokkaat osallistuivat testaamaan, kuinka tarkasti he voivat kopioida muiden käsialaa.

Viime aikoina törmäsin tähän samaan haasteeseen Instagramissa ja päätin luoda oman osuuteni nyt toiseen kertaan, mutta viidellätoista lisäruudulla edelliseen työhöni nähden. Pyrin valitsemaan mahdollisimman selkeitä eri tyylejä, jotta ne olisivat helppo tunnistaa. Valitsin myös muutamia suosikkisarjoja, jotka ovat olleet osa omaa värityskirjaani, jota elämäksi kutsun.

Sarjojen ja hahmojen valitseminen oli minulle viime kesän kohokohta, täytettynä lapsuuden muistoilla, pitkillä maratoneilla, sekä myös pienillä kyyneleillä. Päiväni olivat täytetty menolla ja meiningillä, ja illat vierivät sarjojen läpikatseluun. Vaikeinta oli varmaan suunnitelman salassapito, mutta tämä auttoi minua jatkamaan loppuun asti. Elokuu menikin sitten kuvan työstämiseen, turhautumisiin ja käsikramppeihin, ja vaikka virta olikin lopussa ja hermoromahdus ovella, olen ylpeä itsestäni, että sain tämän työn kannettua loppuun asti. Lopputuloksestakin olen tyytyväinen, vaikka katseeni pyrkii bongaamaan virheitä.

Kuvassa esiintyvät sarjat ovat ruutujärjestyksessä:

Oma tyyli, Disney (Ariel), Steven Universe (Amethyst), Homestuck (Karkat Vantas), Soul Eater (Medusa Gorgon)

Monster High (Abbey Bominable), Your Turn To Die (Hinako Mishuku), Arcane (Powder), Kagerou Project/Mekakucity Actors (Tsubomi Kido), Peanuts/Tenavat (Peppermint Patty)

The Simpsons (Marge Simpson), Powerpuff Girls/Tehotytöt (Buttercup), The Amazing World of Gumball (Carrie krueger), My Hero Academia (Tsuyu Asui), D.Gray-Man (Linalee Lee)

Spirited Away (Chihiro Ogino), Kim Possible (Kim Possible), Charlie and Lola (Lola), Danganronpa (Chiaki Nanami) Adventure Time (Beemo)

Seraph of The End (Chess Belle), Corpse Bride (Emily), Hullu Hullumpi Yläaste (Sussu), South Park (Kenny), Horseland (Alma)

Toivottavasti innostut kokeilemaan!

o7

-Shu

Klubitalo Sarastuksen jäsenet

Tämän tunnuksen takaa kirjoittavat Porin Klubitalo Sarastuksen jäsenet.

Vastaa

Your email address will not be published.